Stone World, een plek om te beleven

Vanuit het fascinerende Madagaskar, spectaculaire Zuid-Amerika en mysterieuze Azië brengen brengen wij een stukje wereld naar u.

Beleef de wereld van edelstenen en mineralen.
Laat u meeslepen door hun verhaal.

Home_screen_foto2

Stones that make
you happy!

Wij willen u verwelkomen bij misschien wel de mooiste stenenshowroom van Nederland. Stone World is een edelstenen- en mineralenwinkel/galerie. Bij ons kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van edelstenen en mineralen.

Stone World vond zijn oorsprong als museum. Na onze verhuizing van september 2012 zijn wij verdergegaan in een andere vorm. Dit wil niet zeggen dat de stenen die u bij ons kunt bewonderen van mindere kwaliteit zijn. Eerlijk gezegd zijn er alleen maar mooiere en spectaculairdere stukken bijgekomen. Het verschil is alleen dat elke steen nu te koop is. Wilt u als voorheen alleen van de stenen komen genieten, dan kan dit natuurlijk nog steeds. U bent van harte welkom.

Stone World beschikt over een webshop en off-line shop. Via de webshop kunt u makkelijk en snel onze producten bestellen. In onze nieuwe off-line shop kunt u de meer speciale, grotere en breekbare stenen reserveren/bestellen. De klant kan de steen reserveren en persoonlijk bij ons komen ophalen. Of we kijken met de klant naar een passend alternatief, natuurlijk afhankelijk van de steen.

Naast een webshop beschikt Stone World over een showroom met meer dan 1000 m2 aan edelstenen en mineralen. U kunt dus niet alleen via internet producten bestellen, maar u kunt bij ons ook daadwerkelijk de stenen komen bewonderen.

 

Historie van Stone World

De oorsprong van Stone World ligt in een krat met “afvalstenen” van de bekende mineraloog Johan Muizebelt. Deze kregen we als snotters van 10 en 11 jaar, om te verkopen op Koninginnedag. Van die opbrengst kochten we nieuwe stenen, wat zich herhaalde totdat we 9 jaar later Stone World konden oprichten. Stone World heeft inmiddels de beschikking over 1000 vierkante meter aan edelstenen en mineralen en heeft een assortiment van meer dan 400 verschillende mineralen, van een “klein” diamantje van een half karaat tot amethisten van 2.50 meter.

Colin & Daisy Damhof (broer en zus, 21 & 20) Borne, 2 februari 2009

 

We willen u graag verwelkomen in onze wereld, Stone World! Waar u niet alleen stenen kunt kopen, maar ook kunt genieten van topstukken en de sfeer kunt beleven. We willen een exceptionele plek creëren voor jong en oud, waar de meest uitzonderlijke edelstenen en mineralen te zien en te koop zijn.

 

Beleef Stone World,
Tot ziens in de oase van Stone World!