Wellness
&
Bewustwording

Stenen die ondersteunend werken in uw
persoonlijke processen

Eeuwen oude geschiedenis, en in de vergetelheid geraakte wijsheden gaan vooraf aan de kennis waar we vandaag de dag over beschikken. De zoektocht naar gezondheid en weldaad voor lichaam en geest, stimulatie van vitaliteit, het pad naar bewust wording en tal van andere zaken.

Vele antwoorden liggen verborgen in in de wereld van de stenen.

GOUDEN-DRIEHOEK SET
UNIEK OM TE GEVEN, NOG LEUKER OM TE KRIJGEN
€49,- per set

SHOP

SLAAP BUIDELTJES,
VOOR EEN ÉCHT ONTSPANNEN NACHTRUST
€17,49 per stuk

SHOP

LABRADORIET, DÉ BESCHERMER ONDER DE STENEN

per stuk €7,50

per 10 st. €59,-

SHOP

POLYCHROOM JASPIS, INNER AARDE

EEN ROEP OM WAKKER TE WORDEN

Jaspis is een steen van het element Aarde en wordt over de hele wereld gevonden. Deze Polychroom Jaspis komt uit Madagaskar. Het heeft zich eeuwenlang gevormd in ondergrondse kanalen of binnen scheuren van de aardkorst waarmee het metaforisch zijn helende werking voor diepliggende emotionele wonden aangeeft. Ook die van de veranderende tijdsgeest. Het is een pure Aarde steen af te lezen aan zijn warme, weelderige tinten in vormen en patronen zoals onze aardkorst deze heeft.  

Onze planeet Gaia toont ons zichtbaar de verwoesting, vervuiling en uitputting die het tijdperk van denken en handelen vanuit het ego ons gebracht heeft. Juist nu toont Jaspis zich om ons er aan te herinneren hoe Aarde er in haar oorspronkelijkheid uitziet en showt ze ons nog één keer al haar innerlijke schoonheid. Een roep om wakker te worden en stappen voorwaarts in het evolutieproces te zetten. Jaspis schenkt een kalme rust en balans in hoofd en geest zodat weloverwogen stappen worden ondernomen. Ontdek meer.

Slaap buidel uitgeneden

De perfecte combinatie van Kruiden, Bloemen en Stenen voor een écht ontspannen nachtrust.

Heerlijk ruikende kruiden en bloemen gecombineerd met specifiek uitgezochte stenen kunnen u ontspannender en dieper laten slapen zodat u de volgende dag vitter en energieker wakker wordt. Verpakt in een klein satijnen buideltje wat u eenvoudig onder uw hoofdkussen kan leggen, geeft het een aangename en subtiele geur af, die zorgt voor een ontspannend en rustgevend gevoel.

 

Slaap steenSlaapsteen (dolomiet, fuchsiet & lepidoliet) zorgen voor een ontspannend gevoel, zowel voor het slapen als wanneer u daadwerkelijk slaapt

 

 

amethyst222

De Amethist staat bekend om zijn rustgevende uitstraling. Hij bevordert rust en ontspanning.

 

 

Lavender-1_0

Lavendel wordt al sinds mensenheugenis gebruikt voor ontspanning, in bijvoorbeeld baden maar ook in slaapkamers. Het helpt tegen slapeloosheid en stress.

 

 

Schermafbeelding 2016-07-21 om 13.32.55

Engelse roos wordt o.a. veel gebruikt bij spanningen, stress neerslachtigheid en vermoeidheid.

 

 

BESTEL

“Every day is a new beginning. So take a deep breath, smile and start again”

ONTDEK DE WERELD VAN EDELSTENEN & WATER

ONTDEK

 

VITALISEREND EDELSTEEN WATER

Een eeuwen oud geheim herontdekt. Wijsheden uit het oude Egypte.

Een edelsteen elixer voor schoonheid en vitaliteit, edelstenen en hun geneeskrachtige werking gaan el eeuw terug in de tijd. Vergeten wijsheden uit het oude Egypte herontdekt door wetenschappers. Recent ontdekte manuscripten laten zien dat farao’s al gebruikt maakte van water mat daarin edelstenen toegevoegd. Dit zou de balans tussen FA en KA stimuleren (positief en negatief)

Water vitaliseert ons lichaam. Door stenen toe te voegen aan ons drinkwater krijgt dit water een extra dimensie. De Edelsteen mix geeft een bepaalde energie/frequentie af die resoneert met het water. Deze energie en/of frequentie heeft haar eigen specifieke eigenschappen en wordt afgegeven aan het water. Het water heeft namelijk een geheugen zoals Masuro Emoto heeft aangetoond. Het water slaat deze informatie tijdelijk op.

Er zijn 9 verschillende edelsteen mixen die toe te voegen zijn aan het water met elk hun eigen unieke eigenschap en frequentie.

SET: v.a. €39,50 (bestaande uit glazen fles & edelsteen mix)

BESTEL

Waterstenen Harmonie Los

Harmonie

Een geselecteerde combinatie van ruwe Polychroom Jaspis uit Madagaskar gecombineerd met Zuid-Afrikaanse Chalcedoon en een ruw water kristal. Deze combinatie zorgt voor meer harmonie tussen lichaam en geest, helpt aardend. Het brengt balans en positiviteit.

Waterstenen Intuitie Los

Bewustzijn & Intuïtie

Een speciaal geselecteerde combinatie van bijzondere stenen. Watersaffier uit Birma, Maansteen uit Madagaskar en Regenboogkristal brokjes. Deze stenen helpen je bewustzijn en verbreekt vaste mentale patronen en stimuleert de intuïtie. 

Waterstenen Wellness los

Wellness/Gouden Driehoek

De Gouden Driehoek is een combinatie van drie edelstenen: Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. En staan voor harmonie, harmonie van leven en positieve, gebalanceerde energie. De bergkristal staat bekent om zijn zuiverende werking en energie, de amethist staat voor rust, ontspanning en zelfbewustzijn. Een ideale combinatie van stenen dus.

 

BESTEL

Waterstenen SET

ONTDEK WAT AMETHIST VOOR U BETEKEND

ONTDEK

AMETHIST SCHAAL A GRADE

RUSTGEVEND EN INSPIREREND
van €1600,- voor €1200,-

SHOP

DONKER PAARSE AMETHIST,
DE PRACHTIGSTE AMETHISTEN UIT URUGUAY

SHOP

AMETHIST GEODES, BRAZILIE

v.a. €195,-

 

SHOP

Stone World

Prins Bernhardlaan 51
7622 BE Borne, Nederland
T: 074 750 46 90
E: info@stoneworld.nl

Openingstijden

Donderdag 10:00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag 10:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur tot 18:00 uur

*Alle andere dagen zijn wij geopend op afspraak

Madagaskar

Madagaskar is een van de meest bijzondere eilanden bekend. Naast de schitterende flora en fauna worden er ook prachtige stenen gevonden op dit eiland. Misschien wel de mooiste stenen op de wereld. Benieuwd naar onze ervaringen in Madagaskar?

Lees verder

Verzorging van Edelstenen

We krijgen veel vragen over hoe wij de stenen verzorgen, hoe de stenen het langste mee gaan en wat nu eigenlijk de beste manier is om de stenen te reinigen.

Lees verder

Amethist… wist u dat?

Veel mensen kennen Amethist en weten dat Amethist werkt tegen hoofdpijnen. Maar Amethist is zo veel meer.

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang leuke aanbiedingen!